Mini Skateboard De Deget, Cu Lumina – Toi-Toys

20,00 lei 18,00 lei

Cantitate

Descriere

Mini skateboard de deget, cu lumina – Toi-Toys

Distrati-va cu setul pentru degete, mini skateboard cu  lumina si accesorii! Un cadou excelent pentru toti cei incantati de sporturile extreme.

Caracteristici:

– Setul de skateboard pentru degete, perfect pentru un timp de asamblare provocator si un joc relaxant, include 1 mini skateboard, 4 roti de rezerva, 2 suruburi, 1 surubelnita cu varf stea.

– Rotile skateboard-ului pot fi schimbate.

– Placa are lumini care se declanseaza dupa scoaterea benzii separatoare dintre baterii.

– Jucaria este o macheta. Nu este un skateboard de dimensiuni normale.

– Skateboardul este disponibil cu diverse desene. Colectinati-le pe toate!

– Produsul functioneaza cu 3 baterii L736 1.5V (incluse). Bateriile se introduc numai de catre adulti, in spatiul destinat, in pozitia corecta, respectandu-se polaritatea. Compartimentul bateriilor trebuie sa fie curat. Bateriile epuizate se schimba si se recicleaza conform normelor in vigoare. In cazul neutilizarii jucariei pentru mai mult timp, se scot bateriile pana in momentul refolosirii.

– Jocul este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti, putand fi utilizat in interior sau in exterior. Jucaria nu ocupa mult spatiu, astfel incat sa va puteti bucura de joc oricand si oriunde.

– Setul este fabricat din plastic si metal, fiind un produs cu o greutate mica dar de calitate.

– Jucaria ajuta la imbunatatirea coordonarii degetelor, stimuleaza perceptia vizuala si coordonarea mana-ochi fiind ideala pentru calatorii datorita dimensiunii reduse, dar si pentru jocul de zi cu zi. Setul mini skateboard imita realitatea, permitandu-le copiilor sa-si urmeze imaginatia si sa-si dezvolte creativitatea, facand acrobatii. De asemenea, poate fi folosit si pentru divertisment, ameliorand stresul.

– Reprezinta un cadou grozav si va poate ajuta sa interactionati cu copiii dumneavoastra.

– Ambalaj: blister.

Dimensiune skateboard: 9.5×2.5×3.7 cm

Dimensiune produs in ambalaj: 23.2x14x3 cm

Greutate skateboard: 0.005 kg

Greutate skateboard in ambalaj: 0.04 kg

Varsta recomandata: +6 ani